18 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ- ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΒΡΩΜΑΝΕ

    Πριν 18 μήνες είχα γράψει    
    «Για τον πρωθυπουργό  (Γ.Παπανδρέου) να ρωτήσω κάτι: οι Γερμανοί  ….. γιατί τίμησαν τον Πρωθυπουργό μας με την Quadriga (τέθριππο με οδηγό την πτερωτή Νίκη, που είναι το σύμβολο του Βερολίνο πάνω από την πύλη του Βρανδεμβούργου)»   
     Το άξιζε τότε; ……….
     Η απάντηση δόθηκε από μόνη  της: τον τίμησαν για να συνεχίσει  το παιχνίδι τους…… Tα έκανε όμως, της Πόπης  και πήγε μόνιμα  στις ΗΠΑ……    
     Γιατί πηγαινοέρχεται  και δεν  έμεινε στην Ελλάδα αφού  είναι βουλευτής;
     Πόσο αγαπάει την πατρίδα του και γιατί δεν παραιτείτε από βουλευτής, αφού το θεωρεί το αξίωμα αυτό δευτερεύον και πρωτεύον το πήγαινε-έλα, μίλα, κονόμα….
στο εξωτερικό.
     Τώρα  τίμησαν το νυν πρωθυπουργό (Α.Σαμαρά) οι Ευρωπαίοι,  με ποιο «αλισβερίσι», θα απαντηθεί μόνο  του,  με τον καιρό…..
      Και οι δύο περιπτώσεις,  έγιναν  για λαϊκή κατανάλωση,  για εφησυχασμό, του λαού ότι οι πρωθυπουργοί   είναι σε καλό δρόμο  και τους δίνουν την  βοήθεια για να μας χώσουν ακόμη ποιο βαθιά στο χάος…..
     ΄Εγιναν με τον προηγούμενο  όλα  μπάχαλο, θα γίνουν   και με τον τωρινό (μακάρι να βγω ψεύτης).
      Παράλληλα έχουμε και τις λίστες, για να ασχολούνται οι πάντες με αυτές,
με το δένδρο δηλαδή και να αγνοούμε το δάσος (σκάνδαλα-μίζες-ανεργία-ακρίβεια-άστεγοι-αυτοκτονίες και τόσα άλλα).
      Κανένας δεν λέει το αυτονόητο: Τα λεφτά πως βγήκαν έξω; Τα βάλανε όλοι στο «ντορβά» τους,  πήραν το αεροπλάνο, άδειασαν τον «ντορβά» στις ξένες τράπεζες και τον έφεραν πίσω γεμάτο παξιμάδια, για να έχουν να τρώνε  με το χαβιάρι τους, για να μην πεινάσουν;
      Οι τράπεζες σε 24 ώρες θα μπορούσαν να δώσουν τα στοιχεία αυτών που έβγαλαν χρήματα έξω,  ειδικά όπως λένε το Υποκατάστημα της Εθνικής που ευρίσκεται μέσα στη Βουλή……
     Εδώ ταιριάζει: Συναδελφική αλληλεγγύη, από τους  300  εκλεκτούς μας, τους υπερπατριώτες, που ότι και να λένε, όσο και να φωνάζουν, ουσία ΜΗΔΕΝ, προοπτική καμία, λόγια και φωνές του αέρα, για λαϊκή κατανάλωση.
     Πριν από τις εκλογές είχαμε τον Άκη, του οποίου πληρώνουμε την σουίτα στον Κορυδαλλό και την VIP διαμονή του εκεί  και όχι μόνο δεν έχουμε κανένα κέρδος, με κάποια κατάσχεση της περιουσίας του, αλλά επιβαρύνεται το κράτος με  απίστευτα ποσά.   Τόσος καιρός πέρασε, τι περιμένουν οι υπεύθυνοι;
     Να σας πω εγώ: την Παραγραφή  (για όσους βουλευτές, έρθει και η σειρά τους, να ισχύσουν  τα ίδια…. «Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν»).
     Τώρα όλοι ασχολούνται με το Παπακωνσταντίνου, τόσα οικονομικά εγκλήματα έκανε, για τα 3 ονόματα ασχολούνται όλοι: Πολιτικοί, τηλεκατευθυνόμενοι Δημοσιογράφοι κλπ.
     Στο τέλος οι 3 θα έχουν βγάλει τα λεφτά τους νόμιμα στο εξωτερικό και «ούτε γάτα (γάτος) ούτε ζημιά»…… Θυμηθείτε το!!!
     Όλα γίνονται για ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΤΟΝΩΣΗ, ότι κάτι πάει να γίνει, «τάχαμου- τάχαμου», τίποτα δεν θα γίνει, μας οδηγούν με το καλάμι σαν γαλόπουλα, εκεί που θέλουν οι ξένοι, μεθοδικά, με τους  πολιτικούς  μας, να τηρούν κατά γράμμα,  τον σκοτεινό, υποχθόνιο, πρόγραμμά τους…..
     Οι ξένοι ξέρουν τα πάντα για του πολιτικούς μας,  αλλά ποτέ δεν κατηγόρησαν κανέναν, ποτέ δεν έβγαλαν στον «αέρα»  κανένα σκάνδαλο, αν και ξέρουν, ποιοι πολιτικοί και ποιά κόμματα,  έχουν πάρει χρήματα από προμήθειες, ειδικά από πολεμικό υλικό  και για τους Ολυμπιακούς  Αγώνες του 2004.       
Ποιος πολιτικός πλήρωσε για τα εγκλήματά του; Ποιός πολιτικός δικάστηκε; Σε ποιόν έγινε κατάσχεση περιουσιακού του στοιχείου;  Ποιον εξορίσαμε; Σε ποιον αφαιρέσαμε τα πολιτικά του δικαιώματα; ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ
    Ποιους πολιτικούς «γλύψαμε»;  Ποιους  κολακέψαμε;  Ποιους  θεοποιήσαμε;
Ποιους;…. Ποιους;….   ΔΥΣΤΥΧΩΣ  ΟΛΟΥΣ!!!!         .
Ανδρέας  Η. Κόκκορης