11 Μαρτίου 2011

Ποιο Κράτος

Η παρακάτω ιστορία μπορεί να είναι πραγματική ή φανταστική, μπορεί να έγινε κατά τη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης, ή της παρούσης, αλλά μπορεί να γίνει και κατά τη θητεία της επόμενης κυβέρνησης…….. (διαλέξτε ό,τι θέλετε, από τις παραπάνω περιπτώσεις και σε καμία περίπτωση δυστυχώς, όποια επιλογή και να κάνετε, δε θα πέσετε έξω).

Σε κάποια ¨τσάρκα¨ των κουκουλοφόρων, όταν άρχισαν να τα σπάνε, μία διμοιρία αστυνομικών επεμβαίνει και κάποιοι αστυνομικοί, συλλαμβάνουν μερικούς από αυτούς.
Κάθε αστυνομικός, κατέθετε ως μάρτυρας για τον κουκουλοφόρο που είχε συλλάβει.

Ενας ¨άτυχος¨ αστυνομικός, που είχε συλλάβει, ένα κουκουλοφόρο, άρχισε να δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και του συνιστούσαν να κάνει τα πάντα, για να τη γλιτώσει ο κουκουλοφόρος που είχε συλλάβει και ήταν ¨σπόρος¨ κάποιου επώνυμου επιχειρηματία, της μέρας και της νύχτας.

Στον ανωτέρω, του έλεγαν τα πάντα για αυτόν: τηλέφωνα, διεύθυνση σπιτιού, οικογένεια που άρχισε να κινδυνεύει, αυτοκίνητο που μπορεί τυχαία να καιγόταν, για τον ίδιο πάλι τυχαία, μπορεί να πάθαινε ατύχημα κ.λ.π. (σε ποια καφετζού ή χαρτορίχτρα τα έμαθαν όλα αυτά, ακόμα δεν έχω μάθει……)

Ο ¨άτυχος¨, τρελαμένος, παρουσιάζεται στο Διοικητή του και του αναφέρει τα γεγονότα και αποσβολωμένος ακούει το Διοικητή του να του λέει: Πού έμπλεξες ρε παιδάκι μου, τόσο άτυχος ήσουν και χωρίς άλλη κουβέντα κάνει μεταβολή και εξαφανίζεται…….
Η συνέχεια στο δικαστήριο, με το δικηγόρο να του λέει ότι θα τον καθοδηγούν με τις ερωτήσεις, για να απαλλαγεί ο κανακάρης του

Υποδειγματικού Επιχειρηματία…….

Κατά τη διαδικασία ερωτήθηκε ο αστυνομικός εάν τον είδε να σπάει και απάντησε «όχι», εάν τον είδε να βιαιοπραγεί και απάντησε πάλι «όχι» (τι να έκανε ο άνθρωπος με το ¨μαχαίρι στο λαιμό¨ και την οικογένεια και την περιουσία του να κινδυνεύουν και χωρίς καμία προστασία από την υπηρεσία και το κράτος…..).
Ο δικαστής λαμβάνει υπόψη του τα ανωτέρω, καθώς επίσης και το γεγονός, ότι προ εξαμήνου (6/μήνου) είχε αρχίσει το τριώδιο για να δικαιολογηθεί και η κουκούλα, και αθωώνει τον άξιο νεαρό, με το λαμπρό μέλλον, στις επιχειρήσεις της ημέρας και της νύχτας του μπαμπά …….
Ο δικαστής μετά από αυτό, για να φανεί άψογος στα καθήκοντά του, καταδίκασε τον αστυνομικό, για ψευδή κατάθεση (αρχική), αφού η εκβιαστικά δεύτερη, ήταν η σωστή κατά το δικαστή και ο ανθρωπάκος γλίτωσε τα χειρότερα, μόνο με την ανωτέρω καταδίκη, που του στοίχισε 2.000 ευρώ και αυτός και η οικογένειά του, έφαγαν ¨ξερό ψωμί και κρεμμύδι¨ για 2 μήνες, για να τα βγάλουν πέρα ……..
Από τότε ο αστυνομικός, ίσως και πολλοί συνάδελφοί του προσέχουν, για να έχουν να τρώνε αυτοί και η οικογένειές τους…….
Τώρα θα αναφέρω κάποιες πληροφορίες που έχω, για να δικαιολογήσω τον τίτλο: –Ποιο κράτος;
Η πρώτη αφορά το διάσημο Παλαιοκώτσο, που δήλωσε ότι, όταν κουραστεί, από τα μπλόκα και τα κυνηγητά θα εγκατασταθεί στη Νομική Σχολή, να ζήσει στο άσυλό της, το υπόλοιπο της ζωής του, ήσυχο χωρίς προβλήματα και με την προστασία Καθηγητών και Φοιτητών……

Επίσης ο Ντιλ Μάντεν, για τους ίδιους λόγους, θα εγκατασταθεί σύντομα στην Ιατρική Σχολή, που επίσης θα έχει άσυλο και θα κάνει και τζάμπα τις αιμοκαθάρσεις του…… και η ΕΡΤ θα μεταδίδει κατ΄ αποκλειστικότητα τα μηνύματά του, αντί του ΑΛ ΤΖΑΤΖΙΚΙ….

Τέλος για όσους έχουν κατά νου, να κλέψουν κάποιο κοτόπουλο ή κάποιο καρβέλι, για να φάει η οικογένειά τους, τώρα με την κρίση, να μην το διανοηθούν, γιατί θα σαπίσουν στη φυλακή, αν κάνουν κάποια μεγάλη ή κρατική κομπίνα και φάνε δις, να μην φοβούνται αφού, υπάρχουν και οι ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ……

Ωραία λέξη η παραγραφή και στην Ελλάδα βρήκε την ιδανικότερη έκφρασή της, από τους Πολιτικούς, όμως αυτά που έχουν φάει, είναι εγκλήματα κατά του Κράτους και της Εθνικής μας Κυριαρχίας και στα εγκλήματα δεν υπάρχει παραγραφή……..

Αλήθεια υπάρχει κράτος Διερωτώμαι ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ…….
 
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΝΑΙ
ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΤΩΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ
ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ.

Α.Κ.