14 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ – ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ

     Τελάληδες,  σαν  τον   Χατζηαβάτη,   έχουν καταντήσει οι Πολιτικοί,  με  τις βαρύγδουπες  ανακοινώσεις  που κάνουν,  οι οποίες είναι μόνο για γέλια……
     Οι κυβερνώντες  κάνουν  ανακοινώσεις στο γάμο του Καραγκιόζη  (για να ταιριάζουν με τον Χατζηαβάτη  που προανέφερα) και οι  της αντιπολίτευσης τρία πουλάκια κάθονται,…..
     Ανακοινώνουν καμία μείωση μισθών-συντάξεων  οι  της εξουσίας και  ταυτόχρονα, ακριβαίνουν είδη πρώτης-πρώτης  ανάγκης, όπως τα γαλακτοκομικά, τυριά κ.λ.π..  Τι στο διάολο λένε αυτά που λένε, για να μας τρελάνουν….
     Όταν δεν κάνεις  μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά  ακριβαίνει, το κόστος ζωής συνέχεια και ζητάς  επιπλέον,  να πληρώνουν οι πολίτες συνέχεια και κάποιο νέο χαράτσι,  είναι να μην μας πάρει ο διάολος όλους μαζί και να εξαφανιστούμε από προσώπου γης ; ……
     Οι της αντιπολίτευσης,  τι κάνουν;  τους ενδιαφέρει μόνο να αυξήσουν το ποσοστό τους  οι μεν,  οι  δε  να αποφυλακίσουν τους συλληφθέντες αρχηγούς τους και   οι άλλοι  να αναλάβουν της εξουσία…..
     Τι να την κάνετε την εξουσία;
     Είναι σαν να θέλετε να  εκλεγείτε  Δήμαρχοι  σε  νεκροταφεία αφού εκεί που θα εκλεγείτε θα είναι όλα νεκρά όπως προχωράμε, φροντίζουν φυσικά  και οι σημερινοί να παραδώσουν  μόνο νεκροταφεία  και τίποτε άλλο……
     Περίπου  6.000  άτομα υπάρχουν στις λίστες Λασγκάρντ,  Βερολίνου,  Λονδίνου. Λουξεμβούργου,  Ελβετίας  κ.λ.π., γιατί δε  κάνετε μια συγκέντρωση διαδήλωση με αυτό το θέμα,  (οι της Χ.Α.  κάνανε για  να αποφυλακιστούν οι συλληφθέντες  τους,  για   10.0000.000  Έλληνες που είναι  φυλακισμένοι στο σημερινό καθεστώς θα κάνει  κάποιος μία συγκέντρωση-διαδήλωση…….(ειδικά για το θέμα που προανέφερα με τους περίπου 6.000 που αν πλήρωναν αυτά που έπρεπε να πληρώσουν θα ξαλάφρωναν κατά πολύ την κοινωνία….).
    Κάποιος δημοσιογράφος,  σε ρεπορτάζ (1-1-2013) για τους απανταχού  της  γης Έλληνες, ανέφερε ότι παντού υπάρχουν Έλληνες, όπου και να πάς θα συναντήσεις Έλληνες και εκεί κατά λάθος του ξέφυγε  και είπε την ατάκα της χρονιάς:
« Παντού υπάρχουν Έλληνες, εκτός από το Κοινοβούλειο».
    Αναρωτιέμαι μήπως «Γλώττα  λανθάνουσα τ΄ αληθή λέγει»……. 
 Ανδρέας  Η. Κόκκορης