24 Ιανουαρίου 2012

Παπαδήμος ή ΠαπαΔΗΜΙΟΣ

Κατ΄ αρχήν είμαι υπέρ του κ. Παπαδήμου, γιατί αφ΄ ενός δεν είναι πολιτικός και ελπίζω να μη γίνει, και αφετέρου γνωρίζει από μέσα τα τραπεζικά και οικονομικά θέματα που μας ταλανίζουν.
Μέχρι να φτάσουμε όμως στον κ. Παπαδήμο, οι αμερικανογαλουχηθέντες συγνώμη αμερικανοσπουδαγμένοι, 3 λαμπροί αρχηγοί των κομμάτων μας, που συναίνεσαν, στην κυβέρνηση εθνικής ενότητας, είχαν πολλές κόντρες.
Στην αρχή ήθελαν να βάλουν πρωθυπουργό, μια από τις μαγείρισσές τους, και να την παρουσιάσουν σαν νέα Σιδηρά Κυρία, και ο καθένας προσπαθούσε να πείσει ότι
η δικιά του μαγείρισσα, ήταν η καλύτερη, επειδή όμως η πλάστιγγα έγερνε σε μια από τις δύο των Γιωργάκη ή Αντωνάκη, ο τρίτος της παρέας Γιώργος, με το επιχείρημα, ότι η δική του είναι καλύτερη, γι αυτό είναι πιο ευτραφής, από τους άλλους δύο, να μην πείθει, αποχώρησε, αν θυμάστε, νευριασμένος, από τη συγκέντρωση των 3 αρχηγών.
Αφού δεν τα βρήκαν, σκέφτηκαν να βάλλουν τους κηπουρούς τους, οι οποίοι είναι εργατικοί άνθρωποι και, εκτός από τα άνθη, λόγω της οικονομικής κρίσης, φυτεύουν και λαχανικά, στους κήπους τους, με σπέσιαλ παραγωγή τα λάχανα κοινώς μάπες, τα οποία τα αφεντικά τους τρώνε ποικιλοτρόπως, όπως μαπόρυζο, μάπα βραστή, μάπα σαλάτα, λαχανοντολμάδες, κλπ, γενικώς πολύ μάπα στο μενού τους…..
Τελικά, αφού δεν τα βρήκαν και με τους κηπουρούς τους , προτάθηκε από τον Γιωργάκη ο Πετσάλνικος, που και αυτός δεν έγινε αποδεκτός, λόγω λαού και μόνο, επειδή έχει απογοητευτεί γενικώς από τους πολιτικούς, και κατέληξαν στον κ.Παπαδήμο.
Ο λαός τον αποδέχτηκε με ανακούφιση και προσμονή για ένα καλύτερο αύριο, με την ελπίδα να βάλει τάξη, στην γενική αταξία που υπάρχει, σε όλους τους τομείς τόσο της πολιτικής, όσο και της διοικητικής δομής του κράτους και όχι μόνο, αν τον αφήσουν όλα τα κόμματα ή καλύτερα τα ¨αποκόμματα¨ της Βουλής μας.
Αν τον αφήσουν γράφω, γιατί ο καθένας από τους αρχηγούς τον ενδιαφέρει να αποτύχει ο κ.Παπαδήμος , γιατί, όποιος αναλάβει είναι δεδομένη η αποτυχία του και θα έχει το επιχείρημα ότι: Δέν πέτυχε ο πρωθυπουργός εθνικής ενότητας τι περιμένατε από εμένα:
Αυτόν τον καιρό ακούμε ανήκουστα πράγματα, για τα οποία θα έπρεπε να πάρει θέση, ο Πρωθυπουργός, όπως η αύξηση της επιχορήγησης των κομμάτων.
Κρατάνε αναδρομικά από μισθούς και συντάξεις που ήδη είναι πετσοκομμένα,
κόβουν 13ο και 14ο μισθό, αλλά στους υπαλλήλους της Βουλής αφήνουν τον 15ο και 16ο μισθό και δεν κρατάνε τίποτα από τα παντελώς ανίκανα κόμματα αναδρομικά, όπως στους υπαλλήλους και συνταξιούχους, αλλά αντιθέτως όπως προανέφερα τους δίνουν περισσότερα….. ΕΛΕΟΣ
Πολιτικοί που πρέπει να είναι στη φυλακή, για το σημερινό χάλι της χώρας μας, ζητούν εκατομμύρια αναδρομικά και δεν ντρέπονται… ΑΙΣΧΟΣ
Πολιτικοί που χρημάτισαν υπουργοί στα 2 μεγάλα κόμματα, ζητούν την πρωθυπουργία ή την αρχηγία του κόμματος τους,, λες και ήρθαν σήμερα από άλλο πλανήτη και δε φέρουν καμία ευθύνη για την σημερινή άθλια κατάσταση…… είναι στο απυρόβλητο και εμείς τους δεχόμαστε, είμαστε μαζόχες και κατά συρροή ηλίθιοι…….. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ
΄Ολοι οι πολίτες είναι ίσοι απέναντι στον Νόμο, γιατί οι πολιτικοί έχουν άσυλο και παραγραφή …… κάποιος σκότωσε μια κοπέλα και είχε άσυλο !!!!! και οι υπόλοιποι 299, έκαναν περίθαλψη εγκληματία και εμείς το δεχτήκαμε…….
Αν ένας Βουλευτής έχει εκλεγεί στα 24 του χρόνια, στα 28 του κατοχυρώνει δικαίωμα συντάξεως……… και έχουν το θράσος και αποφασίζουν περικοπές, μεγαλύτερη φορολόγηση και χαράτσια στους συνταξιούχους…..και για τα δικά τους, υποτίθεται κεκτημένα, ούτε λόγος, θα δουλεύει κάποιος από τα 20 μέχρι τα 70 του χρόνια (φανταστείτε μισό αιώνα ) για να πάρει σύνταξη…… ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ..
Οι βιομήχανοι περικόπτουν μισθούς, πληρώνουν λιγότερες εισφορές, κόβουν 13ο και 14ο μισθό και αντί να μειώσουν τις τιμές, τις ανεβάζουν και ειδικά στα είδη πρώτης ανάγκης, όπως έγινε με τα γάλατα, γιαούρτια και λοιπά τυροκομικά, που αύξησαν τις τιμές τους, την πρώτη εβδομάδας του Αυγούστου και το επανέλαβαν την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου…… είμαστε καλά θα μας τρελάνουν ;
Ακούμε τόσα και τόσα χαράτσια, αλλά δεν ακούμε τίποτα, για περικοπές στις δαπάνες του δημόσιου τομέα, στις σπατάλες, τις μίζες κ.λ.π. και πολύ φοβάμαι με τα τερτίπια ΟΛΩΝ των κομμάτων, που σαμποτάρουν το έργο του, για ευνόητους λόγους, το καθένα, μήπως για την πλειονότητα των μικρομεσαίων και κάτω, ο κ. Παπαδήμος, αν δεν πετύχει, μας βγει ΠαπαΔΗΜΙΟΣ……..
Η παγκόσμια συνωμοσία σαν παγκόσμιο δικαστήριο, έχει καταδικάσει όπου υπήρχαν ,μεγάλοι πολιτισμοί και μεγάλη ιστορία (ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΙΝΚΑΣ. ΑΖΤΕΚΟΙ, ΜΑΓΙΑ,ΑΣΣΥΡΙΟΙ,ΣΟΥΜΕΡΙΟΙ κλπ), εκεί να υπάρχει εξαθλίωση ή πόλεμοι, για να μη σηκώνουν κεφάλι οι απόγονοί τους, και να αισθάνονται άσχημα οι ανιστόρητοι, και απολίτιστοι λαοί….….
Τελευταίους στην γκιλοτίνα (1) της εξαθλίωσης, έχουν εμάς τους Έλληνες, ας μη χρειαστεί να τραβήξει το μοχλό της (γκιλοτίνας) ο κ. Παπαδήμος, δεν τον θέλουμε ΠαπαΔΗΜΙΟ,……
ΟΛΟΙ οι πολιτικοί ας το σκεφθούν αυτό, αποκεφαλισμένο σώμα σημαίνει ΤΕΛΟΣ και μετά το τέλος δεν υπάρχει συνέχεια……. ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΛΙΓΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, την ύστατη στιγμή, ας το καταλάβουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ…
Όχι μόνο τον εαυτούλη μας…….
Τα κόμματα οι πολιτικοί ας αλλάζουν (και πρέπει να αλλάζουν) η ΕΛΛΑΔΑ να παραμείνει ΕΛΛΑΔΑ (με κεφαλαία ΕΛΛΑΔΑ)……

Υ.Γ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ
ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ .

Ανδρέας Η. Κόκκορης

1.-Η γκιλοτίνα (guillotine), λαιμητόμος ή καρμανιόλα είναι μηχανικό όργανο που χρησιμοποιήθηκε σε πολλές χώρες για τον αποκεφαλισμό των καταδικασμένων σε θάνατο. Κατασκευάστηκε από το δρα Ζοζέφ Ινιάς Γκιγιοτέν, (Guillotin 1738-1814)