8 Μαΐου 2008

Τατουαζ.


Πολλοί άνθρωποι κάνουν τατουάζ, άλλοι γιατί θέλουν να κάνουν μια αφιέρωση, άλλοι για να εκφράσουν τις επιθυμίες και τα πιστεύω τους και άλλοι γιατί είναι μόδα.
Το τατουάζ οπως το ξερουμε εμεις ξεκίνησε από τις φύλακες.
Οι φυλακισμένοι θέλοντας να εκφράσουν την αδικία που τους έφερε στη φυλακή έγραφαν στα μπράτσα τους, πιο μετά το πήραν οι ναυτικοί, έγραφαν για μια αγάπη που άφησαν σε κάποιο λιμάνι,έκαναν και μια άγκυρα που συμβολίζει το τέρμα του ταξιδιού και το άραγμα στη στεριά.
Σήμερα το τατουάζ γίνετε κυρίως για λογούς εντυπωσιασμού, οι 9 στους 10 μετανιώνουν γ` αυτό που κάποτε έκαναν, θέλουν να το αλλάξουν η` να το διαγράψουν.
Η διαδικασία διαγραφής τον τατουάζ με πλαστική έχει αποτύχει, η διαγραφή με λέιζερ δεν είναι και τόσο απλή και το αποτέλεσμα όχι και τόσο ικανοποιητικό. Βεβαία υπάρχει σήμερα και η εναλλακτική λύση με το εναλλακτικό μελάνι που μετά από κάποιο διάστημα το αποβάλει φυσιολογικά το σώμα χωρίς σημάδια και ουλές όπως αποβάλει και το μυαλό την καύλα για τατουάζ.
Τις αποφάσεις για θέματα που αφήνουν τόσο βαθιά σημάδια στη ζωή μας πρέπει να τις περνούμε μετά από πολύ σκέψη και όχι επιπόλαια γιατί οι ουλές μένουν για πάντα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: