28 Σεπτεμβρίου 2011

Βοήθεια , μας κάνουν τρομοκράτες!

ΜΕΤΡΑ-ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΕΤΡΑ-ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΕΤΡΑ-ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕΤΡΑ-ΦΟΡΟΙ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΤΡΑ, ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ……..
Μέτρα ακούμε και φως δε βλέπουμε στα οικονομικά, και το βιολί-βιολάκι,
Από το ξεχαρβάλωμα των Oικονομικών του Ασχετοσκούφη (υπουργικά), το μπάχαλο του Παπακολοκύθα (που αν και απέτυχε παταγωδώς στο Oικονομικών, πήγε σε άλλο Υπουργείο, να κάνει τα ίδια σκ….. , αντί να πάει σπίτι του ή στον αγύριστο), φτάσαμε στον εμφανισιακά και Υπουργικά μπουνταλά Βενιζελοξεζουμι-στή Βάγγο, που ανάθεμα και αν ξέρει τι του γίνεται και τι πρέπει να κάνει, άλλα είπε στην Θεσσαλονίκη (ίσως ήταν εν ευθυμία) και τα είπε αισιόδοξα και άλλα είπε και αποφάσισαν στην Αθήνα (μάλλον του πέρασε η ανωτέρω ευθυμία)…..
΄Ένα γεγονός που λέει πολλά: Στην πρόσφατη επίσκεψη του κλιμακίου της ΤΡΟΙΚΑΣ του ΔΙΑΒΟΛΟΥ (το γράφω μετά λόγου-γραπτού γνώσεως), είχε μαζί τους ο Βάγγος, δύο (2) τηλεδιασκέψεις, δε βρήκαν άκρη και άκουσον-άκουσον, θα πάει στην Ουάσιγκτον με τους ΑΥΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, για να συζητήσουν και να έρθουν σε νέα συμφωνία για ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ……..
Τώρα θα ρωτήσετε, στην Αθήνα δεν μπορούσε να τους συναντήσει ;
Την απάντηση την έχετε πιο πάνω: ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΣ όχι μόνο εμφανισιακά αλλά και υπουργικά…….
Μπορώ να πω, η απομυθοποίηση ενός πολιτικού ή αλλιώς, το ¨ξεβράκωμα ¨, μεταφορικά φυσικά, γιατί αν ξεβρακωθεί πραγματικά, μαζί με το Παγκαλίσιους, θα τους μπερδεύουμε, με θαλάσσιους Λέοντες (επειδή μαζί δεν τα φάγαμε ……).
Όσο για τα έξοδα του ταξιδιού του ιδίου και των αυλικών του, μην πάει το μυαλό σας στις δαπάνες-σπατάλες-σουίτες κλπ., γιατί στα ΜΕΤΡΑ λιτότητας που έχουμε…
το ταξίδι θα γίνει με οτοστόπ και θα κοιμηθούν σε σκηνή που θα δανειστούν για λίγες ημέρες από τους άστεγους……της πλατείας όχι των αγάμων, αλλά των ανεγκέφαλων, μπλαμπλάδων......... , ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ
Μας έρχονται τα χαράτσια συνέχεια, έχουμε φτάσει σε τραγικές οικονομικές καταστάσεις, το μόνο που κάνει το κράτος, είναι να λέει πλήρωσε. πλήρωσε, ΠΛΗΡΩΣΕ, ξαναπλήρωσε, ξαναπλήρωσε, ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΣΕ…….
Βασανίζουν τουλάχιστον το 90% του Ελληνικού Λαού, με αυτά που κάνουν, τέτοιο ποσοστό, βασανισμού, ούτε η χούντα του Πινοσέτ δεν το έφτασε, ¨οικονομοτρομοκρατία¨, χωρίς όρια και τέλος…..
Εκείνοι οι εθνοπατέρες, μεγάλοι ηγέτες της ψωροκώσταινας, ποιες βάσεις βάλανε και σήμερα όλα είναι μπάχαλο ………;
Ο κοσμάκης, μετά από όλα αυτά, τι θα κάνει; αν όχι τώρα, σύντομα όπως φαίνεται, όταν θα βλέπει πολιτικούς ή, οι επαγγελματίες όταν πάει να τους ελέγξει, η ΣΔΟΕ ή, ο Αστυνομικός όταν θα πάει να γράψει για κάποια παράβαση, πώς θα αντιδρά μήπως θα φορέσει κουκούλα και θα αρχίσει να βιαιοπραγεί, μήπως θα περνάει τα διόδια χωρίς να πληρώνει, γιατί δεν θα του φτάνουν, μήπως, μήπως οι ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΤΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΙ και τα μέλη της ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓK (BUILDERBERG), εκεί μας οδηγούν……;
Ποιος από μας δεν έχει σκεφτεί να ρίξει ένα χαστούκι ή μια πέτρα στον Υπουργό των ¨Ανοικονομικών¨, ή στους Πολιτικούς ή στους δημοσιογράφους,
μην πείτε όχι, γιατί σίγουρα είναι ψέματα.
Το εγκληματικό είναι, ότι αυτά τα ακούμε από ανήλικα παιδιά, που τους βλέπουν στην τηλεόραση και εκφράζουν την επιθυμία, να τους χαστουκίσουν, τουλάχιστον…..
Αυτό μήπως είναι έργο των πολιτικών που μας κάνουν σιγά-σιγά τρομοκράτες….


Υ.Γ. Αν κάποιος καλύπτει κλέφτη ή εγκληματία διώκεται ποινικά, εσείς που
καλύπτεται κλέφτες, απατεώνες, συναδέλφους και μη, έχετε την βουλευτική ασυλία, αντί να δικάζεστε για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Επίσης αν οι βουλευτές γίνουν 150 ή 100 πόσα θα εξοικονομούσε το κράτος, ας γίνει μια μελέτη ή μια έρευνα από έναν ανεξάρτητο δημοσιο-γράφο, αν έχει απομείνει κανένας………… (ΑΥΤΟ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΥΚΝΕΙΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥΣ, ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ………)

Ανδρέας Η. Κόκκορης.