20 Ιουλίου 2011

Τρελοκομείο η Ελλάς

Τώρα τελευταία έχουμε τρελαθεί τελείως.

Ίσως φταίει η οικονομική κρίση και έχουμε χάσει τελείως το μυαλό μας, ίσως να φταίει και ο καύσωνας…..

Προσπαθεί ο κόσμος να καταλάβει μερικά πράγματα και δε βρίσκει άκρη……

Μετά το τραγικό γεγονός στη Ναυτική Βάση της Κύπρου, ακούσαμε τρελά πράγματα, το ένα το είπε Έλληνας υπουργός : ¨Μεταξύ των νεκρών δεν υπήρχαν Έλληνες¨ εννοούσε ότι σκοτώθηκαν μόνο Αφρικανοί και Κινέζοι Κύπριοι……

Ούτε ένα δις μίζα να είχε πάρει από τους Τούρκους, δε θα είχε κάνει τόσο πετυχημένη ανθελληνική δήλωση.

Το δεύτερο τρελό που ακούσαμε ήταν ότι, στείλαμε δέκα (10) εμπειρογνώμονες, για να αποφανθούν για το ατύχημα, είχαν τη σχετική εμπειρία από τη Μαλακάσα, τότε που οι εμπειρογνώμονες, από τις ίδιες υπηρεσίες, ενημέρωσαν τον Ελληνικό λαό για το τι έγινε εκεί, όταν πάλι επικρατούσαν υψηλές Δεκεμβριανές θερμοκρασίες……..

Βλέπουμε σε ένα κράτος που ρημάζει, ο καθένας να τραβάει το δρόμο του….

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, διακοσμητικό στοιχείο και μόνο, κρίμα για την Ιστορία του…..

Ο πρωθυπουργός να είναι πρωθυπουργός, ας βουλιάζει το καράβι (Ελλάς) αρκεί αυτός να είναι ο καπετάνιος του…..

Για τον πρωθυπουργό να ρωτήσω κάτι: οι Γερμανοί με εκείνη την πρωθυπουργό ¨τέστα-σφουγγαρίστρα¨ που μένει σε σπίτι πλυντήριο (όπως χαρακτηρίζουν την κατοικία της οι ίδιοι οι Γερμανοί) γιατί τίμησαν τον Πρωθυπουργό μας με την Quadriga (τέθριππο με οδηγό την πτερωτή Νίκη που είναι το σύμβολο του Βερολίνου πάνω από την πύλη του Βρανδεμβούργου) και δεν του έδωσαν, αντί για τα τέσσερα άλογα, τέσσερα αγγούρια με οδηγό τον Εφιάλτη (όχι για τους 300 του Λεωνίδα, αλλά για τους 300 (- 2-3%) της Βουλής)……..

Ο Σαμαράς να γίνει πρωθυπουργός και τίποτε άλλο, κρίμα όχι για την ιστορία του γιατί δεν έχει, αλλά γιατί εκπροσωπεί κάποια εκατομμύρια Ελλήνων……

΄Οσο για τους υπόλοιπους των άλλων κομμάτων, γι αυτούς, φταίνε όλοι οι άλλοι, εκτός από τους ίδιους, κρίμα, όχι για την ιστορία τους, γιατί και αυτοί δεν έχουν, αλλά γιατί εκπροσωπούν μια μεγάλη μερίδα του Ελληνικού λαού , έχουν πάρει και τα δικά τους κόμματα χρήματα από διάφορους, όπως λένε, οι βουλευτές τους

(- 2-3%) ψηφίζουν ομόφωνα, κάθε αύξηση, αποζημίωση και κάθε χορηγία για τον τομάρι τους, και αυτό είναι αντιλαϊκό μέτρο, γιατί τα πληρώνει ο λαός και ας θεοκόβονται για το ΛΑΟ όλοι τους…..

΄Εχουν οδηγήσει όλοι τους, κομματάρχες, κατευθυνόμενοι εργατοπατέρες κ.λ.π. τον κόσμο στις πλατείες και ειδικά στο Σύνταγμα και φωνάζουν για το Μνημόνιο και δεν τους λένε ένα πράγμα να ζητάνε και τίποτε άλλο.

Ποιο είναι αυτό;

Να απαιτήσουν, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα κόμματα του διαβόλου, συγνώμη Κοινοβουλίου ήθελα να πω, να ψηφιστεί νομοσχέδιο, για την άρση της παραγραφής, η Ελλάδα χάνεται, ο λαός πεθαίνει, τα πάντα υποθηκεύονται, κάποιοι εγκλημάτησαν κατά της Ελλάδας και υπάρχει ακόμα παραγραφή……

Κόμματα, Υπουργοί , Υφυπουργοί, Βουλευτές, Γραμματείς, Συνδικαλιστές, Αξιωματικοί, μεσάζοντες, χρηματιστηριακοί, ομολογιακοί και όσοι τα φάγανε, να τα φέρουν πίσω, για να ορθοποδήσει η Ψωροκώστενα, δεν υπάρχει άλλη λύση……..

Ο λαός μόνο για αυτό πρέπει να βγει στους δρόμους, στις πλατείες, στο Σύνταγμα να κάνει την επανάστασή του ( την καλώς εννοούμενη)………… και όχι να φωνάζει για μνημόνιο κ.λ.π., όπως τον έχουν κατευθύνει έντεχνα οι ¨ειδικοί του αποπροσανατολισμού κ.λ.π…….

Μόνο, αν τα φέρουν αυτοί που τα φάγανε, πραγματικά θα δούμε άσπρη μέρα……

Για τον Πάγκαλο ειδικά, να του πει κάποιος ότι, όσοι τα φάγανε να τα φέρουν πίσω, και όχι στο ίδιο τσουβάλι τα ¨λαμόγια¨ και όλος ο λαός, που για το μόνο που φταίει είναι που ψηφίζει αυτούς που ψηφίζει, αναγκαστικά όμως, γιατί δεν υπάρχει φως στο τούνελ…….

Τσοχατζόπουλοι υπάρχουν χιλιάδες, γιατί ασχολείστε μόνο με έναν, για να τον κάνετε ΜΑΡΤΥΡΑ ή αποδιοπομπαίο τράγο…….

(.Η έκφραση αποδιοπομπαίος τράγος προέρχεται από την Παλαιά Διαθήκη και το έθιμο των Ισραηλιτών να τοποθετούν σε βωμό ένα τράγο ή κριάρι, στο οποίο εναπόθεταν όλες τις αμαρτίες και κακοτυχίες τους, και από τις οποίες ούτως συμβολικά απαλλάσσονταν και οι ίδιοι. Η θεωρία αυτή στηρίζεται στην αντίστοιχη θεωρία των ορμών, ενστίκτων και αμυντικών μηχανισμών του Φρόιντ, ιδίως στην προβολή και μετάθεση (projection and displacement)..."
"...Οι κοινωνοί χρειάζονται τους εγκληματίες και τους περιθωριακούς, για να αποσυμπιέζονται από την κοινωνική καταπίεση που τους επιβάλλεται, προκειμένου να είναι εφικτή η συμβίωση υπό τη μορφή των κοινωνιών. Ο εγκληματίας αποτελεί εν τέλει «το θύμα» της κοινωνίας, ώστε μέσω «της θυσίας» του να επιτευχθεί μία συμβολική κοινωνική εκτόνωση...")

Υ.Γ. ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΙ ΟΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ
ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ
ΕΥΘΥΜΟΓΡΑΦΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ
.

Ανδρέας Η. Κόκκορης